• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

KJ Apa & Camila Mendes & Lili Rein – Mad World (Браво Хит)

Каверот на песната “Mad World” на групата Tears for Fears, во изведба на актерите од познатата тинејџерска серија Riverdale, чија втора сезона во моментов се емитува во САД е избор за Браво Хит, во следните седум дена. Значи, на почетокот на секој парен час, ги слушаме гласовите на актерите од Riverdale: KJ Apa & Camila Mendes и Lili Rein во “Mad World“.


© Radio Bravo - Kumanovo