• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Franz Ferdinand – Lazy Boy (Браво Хит)

Lazy Boy” се покажа како полн погодок за најава на петтиот студиски албум на шкотскиот indie rock band Franz Ferdinand, Always Ascending. По премиерата на Радио Браво во четвртокот, предизвика огромен интерес на нашата web страна, така што со нетрпение ја очекуваме и реценџзијата на Тони Јакимовски во неговата емисија Album Of The Week во некоја од наредните среди во 16 часот на фрекфенцијата од 88,5 Mhz. А дотогаш, ја слушаме “Lazy Boy” на истата фрекфенција, секојдневно, на почетокот на секој парен час, во следните седум дена на истата фрекфенција, како Браво Хит No.1 песна на Радио Браво.


© Radio Bravo - Kumanovo