• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

John Newman – Fire In Me (Браво Хит)

Се чини „на крилјата“ на незаборавната “Love Me Again”, John Newman и по две години пауза, деновиве повторно ја „здрма“ музичката сцена. Овој пат со “Fire In Me”, која по премиерата на Радио Браво во четвртокот, од денеска е и официјално Браво Хит No.1 песна на добро познатата фрекфенција од 88,5 Mhz. Значи, во следните седум дена, на почетокот на секој парен час, ќе го слушаме моќниот вокал John Newman во “Fire In Me”.


© Radio Bravo - Kumanovo