• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Manu Chau – Moonlight Avenue (Браво Хит)

Десет години откако го издаде неговиот последен студиски албум, „La Radiolina“, кантавторот Manu Chau објави три нови песни. Две од нив, „No Solo En China Hay Futuro” и „Words of Truth“ се негово дело, додека „Moonlight Avenue” е дел од нов проект наречен Ti.Po.Ta. Токму последнава која беше претставена како Премиера Хит на Радио Браво изминатава седмица, за следниве седум дена е Браво Хит No.1 на 88,5  Mhz.

© Radio Bravo - Kumanovo