• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Nina Nesbitt – Loyal To Me (Браво Хит)

Како Браво Хит No.1 песна во нарадените седум дена ќе ја слушнете “Loyal To Me” на Nina Nesbitt. Доколку не ви звучи познато, Nina Nesbitt е шкотски пејач-текстописец, гитарист, пијанист и музичар. Најпозната е по својот сингл “Stay Out” кој го достигна 21-то место на UK Singles Chart во април 2013 година. Слушнете ја подолу, “Loyal To Me”, песна инспириана од 90-тите години и убав мих од вокални ефекти и акустична гитара.

© Radio Bravo - Kumanovo