• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Carrie Underwood Feat. Ludacris – The Champion (Браво Хит)

Во неделата во која македонските ракометари ја „покоруваа“ Европа, песната “The Champion” им се наметна на слушателите на Радио Браво, така да и во следните седум дена, кога момчињата на „Ел команданте“ ќе се обидат да постигнат и историски успех на европскиот шампионат што се игра во Хрватска, Carrie Underwood во соработка со Ludacris со “The Champion” ќе можете да ги слушате како официјална Браво Хит No.1 песна на Радио Браво.


Пред 52-от Super Bowl на кој ќе биде решен победникот во американскиот фудбал во NFL лигата, а ќе се одржи на 4-ти февруари, на U.S. Bank Stadium во Minneapolis, Minnesota, веќе е позната песната со кој ќе биде отворен најголемиот спортски настан во САД. “The Champion” е соработка на Carrie Underwood и рап ветеранот Ludacris.


© Radio Bravo - Kumanovo