• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Мартија Станојковиќ – Next To Me

Откако кон крајот на месец јуни ја промовираше својата трета песна „Те сакам“, младата и талентирана кумановка Мартија Станојковиќ на својата публика и го претставува спотот за песната која и беше втора по ред, „Next to me“. Песната минатиот понеделник ја промовира и Радио Браво, како Премиера Хит, а од денес, па во следните седум дена е официјалen Браво Хит No.1. Слушајте 88,5 Mhz и уживајте во „Next to me“, на почетокот на секој парен час.


© Radio Bravo - Kumanovo