• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Robert Plant – Carving up the World Again… A Wall and Not a Fence (Браво Хит)

Carving up the World Again… A Wall and Not a Fence“, песна од Од 11-от соло албум, насловен Carry Fire на легендарниот Robert Plant, е една од 11-те песни кои можете да ги слушнете на него, е Браво Хит No.1 песна на Радио Браво за следните седум дена. Инаку, за поранешниот пејач на Led Zeppelin, ова е втор албум кој го снима со неговата сегашна група Тhe Sensational Space Shifters, иако името на групата не е спомнато на омотот на албумот.


© Radio Bravo - Kumanovo