• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Jack Savoretti – Love Is On The Line (Браво Хит)

Конечно и англискиот кантавтор Jack Savoretti се најде на врвот на плеј листата на Радио Браво. По големиот успех со “Candlelight”, песна со која беше најавен 6-от албум “Singing to Strangers”, а кој официјално е во продажба од 15-ти март, синглот кој беше издаден истиот ден, а Премиера Хит на Радио Браво минатава среда, на 20-ти март, “Love Is On The Line” е официјална Браво Хит No.1 песна во последната седмица од тековниот месец, март, 2019-та година.


© Radio Bravo - Kumanovo