• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Nicky Jam Feat. Will Smith & Era Istrefi – Live It Up (Браво Хит)

Радио Браво и оваа седмица ќе ве држи во фудбалско расположение бидејќи за Браво Хит No.1 песна, во следните седум дена е избрана песната на Nicky Jam, Live It Up“, официјална песна на Светското фудбалско првенство што во моментов се одржува во Русија. Песната ги содржи стиховите на Will Smith и албанскиот вокалист Era Istrefi, а продуцирана е од Diplo. Таа започнува со мотивацискиот цитат “Каде што има единство, секогаш постои победа”. Таа беше објавена на 9-ти јуни и служи како ода за фудбалот, без разлика каде натпреварите се играат.


© Radio Bravo - Kumanovo