• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Ed Sheeran Feat. Andrea Bocelli – Perfect Symphony (Браво Хит)

И оваа 2017-та година, каква – таква помина, но крајот, сепак ќе биде перфектен, барем што се однесува до Браво Хит. Како последна No.1 песна која што ќе ја слушаме на Радио Браво, на почетокот на секој парен час, во последните денови од годинава е уште една преработка на хитот “Perfect”. Овој пат на Ed Sheeran во “Perfect Symphony” ќе му се придружи прославениот италијански тенор, Andrea Bocelli.


© Radio Bravo - Kumanovo