• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

The Weeknd Feat. Kendrick Lamar – Pray For Me (Браво Хит)

Директно од најголемите светски музички листи, преку Премиера Хит во вторникот до Браво Хит No.1 за следните седум дена. Станува збор за соработката помеѓу канаѓанецот The Weeknd и раперот од САД, Kendrick Lamar, песната “Pray for Me“.


© Radio Bravo - Kumanovo