• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Владо Јаневски – Главен град на тагата (Браво Хит)

Главен град на тагата“, новата песна на Владо Јаневски, објавена минатата седмица и Премиера Хит на Радио Браво во четвртокот, како „највртена“ на 88,5 Mhz е Браво Хит No.1 песна за следните седум дена и ќе ја слушаме на почетокот на секој парен час. Инаку со „Главен град на тагата“, Владо Јаневски ги најавува своите концерти, планирани за почетокот на летото во Скопје и во Охрид.


© Radio Bravo - Kumanovo