• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

The Killers – The Man (Браво Хит)

По 2012-та година, еден од најголемите бендови во светот, The Killers повторно со ново аудио и повторно на врвот на плеј листата на Радио Браво. Откако во вторникот “The Man” беше промовирана на 88,5 Mhz како Премиера Хит, од денес, па во следните седум дена The Killers со “The Man” Браво Хит No.1 на Радио Браво 88,5 ФМ Куманово. Слушајте, секој ден, на почетокот на секој парен час!!!

© Radio Bravo - Kumanovo