• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Mark Knopfler – Good On You Son (Браво Хит)

Песна во која што е прикажан портрет на човек од сиромашно потекло кој направил огромно богатство откако се преселил во Лос Анѓелес, “Good On You Son” е вашиот избор за Браво Хит No.1 песна на Радио Браво за следните седум дена. Песната беше Премиера Хит на 88,5 Mhz во вторник, 20-ти ноември и е дел од деветото соло музичко остварување на британскиот пејач и гитарист, водачот на Dire Straits, рок иконата Mark Knopfler. Албумот е со наслов “Down the Road Wherever” и беше издаден на 16-ти ноември.


© Radio Bravo - Kumanovo