• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Zara Larsson – I Would Like (Браво Хит)

2016-та година ја завршуваме со младата швеѓанка Zara Maria Larsson и нејзината песна “I Would Like”, како најслушана песна на 88,5 Mhz во текот на изминатава недела. Инаку победничката на победата во талент шоуто Talang, шведската верзија на Got Talent, со “I Would Like” го најавува својот деби албум кој ке излезе на почетокот на 2017-тата година.

© Radio Bravo - Kumanovo