• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

La La Land Cast – Another Day of Sun – La La Land Soundtrack (Браво Хит)

Во седмицата кога Американската Академија за Филм ги доделува највредните филмски награди, Оскарите, Браво Хит No.1 песна на 88,5 Mhz е е песната”Another Day of Sun” , прва нумера од музичкиот филм La La Land, филмско остварување со дури 14 номиминации за  наградата Оскар.  Песната е компонирана од  Justin Hurwitz на текст на Benj Pasek и Justin Paul, а во изведба на актерската екипа на La La Land.

 

© Radio Bravo - Kumanovo