• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Fall Out Boy – Hold Me Tight Or Don’t (Браво Хит)

Браво Хит на Радио Браво, песната “Hold Me Tight Or Don’t” на американскиот rock band Fall Out Boy е 4-от промо сингл од седмиот по ред студиски албум, Mania, кој ќе биде објавен на 18-ти јануари, следната година од страна на Island Records.


© Radio Bravo - Kumanovo