• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

James Morrison Feat. Joss Stone – My Love Goes On (Браво Хит)

По пауза од речиси четири години, конечно дочекавме ново музичко „парче“ од англичанецот James Morrison. “My Love Goes On” е дует со англиската пејачка и актерка Joss Stone и оваа седмица е Браво Хит No.1 песна. Истата ќе можете да ја слушате на 88,5 Mhz на почетокот на секој парен час во очекување на 8-ми март, денот на излегување на 5-от студиски албум на James Morrison, “You’re Stronger Than You Know”.


© Radio Bravo - Kumanovo