• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Rag’n’Bone Man – Human (Браво Хит)

Rory Graham роден на 29 јануари 1985-та фодина, попознат како Rag’n’Bone Man, британски пејач и текстописец од местото Uckfield, во близина на Brighton. Во 2012-та година дебитира со првото EP “Bluestown”, без позначајни резултати. Меѓутоа во моментов буквално „експлодира“ со песната “Human“, која како Браво Хит No.1 ќе ја слушаме на 88,5 Mhz на почетокот на секој парен час во следните седум дена.

© Radio Bravo - Kumanovo