• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Blue October – I Hope You’re Happy (Браво Хит)

Насловната песна од деветиот студиски албум на американскиот rock band од Houston, Texas, Blue October, “I Hope You’re Happy” е Браво Хит No.1 песна на Радио Браво за период од 28-ми јануари до 3-ти февруари и ќе можете да ја слушате во следните денови на почетокот на секој парен час, на 88,5 Mhz.


© Radio Bravo - Kumanovo