• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Harry Styles – Kiwi (Браво Хит)

Откако, со “Sign Of The Times“, Harry Styles беше Премиера Хит на Радио Браво на 13-ти април, на втора, со третиот соло сингл, “Kiwi“, чија премиера на 88,5 Mhz беше во четвртокот, од денес па до следната недела, овој член на boy band-от One Direction, како соло пејач ќе го слушаме секојдневно на почетокот на секој парен час како Браво Хит No.1.

© Radio Bravo - Kumanovo