• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Una Healy Feat. Sam Palladio – Stay My Love (Браво Хит)

Браво Хит за овааа седмица и песна што ќе ја слушаме секојдневно на почетокот на секој парен час на 88,5 Mhz  е песната “Stay My Love“, производ на соработката помеѓу една од членовите на ирско-британската женска група The Saturdays, Una Theresa Imogene Foden на музичката сцена попозната како Una Healy и британскиот музичар и актер Sam Palladio познат по неговите улоги во музичката серија Nashville и во серијалот комедија Episodes.

© Radio Bravo - Kumanovo