• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Ariana Grande – No Tears Left To Cry (Браво Хит)

Браво Хит No.1 за следните седум дена е “No Tears Left to Cry“, песна на американската пејачка Ariana Grande со која таа влезе на US Mainstream Top 40 на магазинот Billboard на 30-то место. Инаку “No Tears Left to Cry” е водечки сингл од новиот албум на Grande, и покрај неа во нејзиното компонирање учествуваше и Savan Kotecha а продуцеценти се: Max Martin и Ilya. Песмата беше објавена од страна на Republic Records.


© Radio Bravo - Kumanovo