• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Rita Ora – Anywhere (Браво Хит)

По огромниот успех на првиот сингл, “Your Song”, како и почетниот успех на насловната песна од албумот “Anywhere”, сигурно е дека вториот студиски албум на Rita Ora, ќе го надмине успехот и на нејзиното првенче, албумот Ora од 2012-та година, кој стигна и до првото место на UK Album листата. До почетокот на 2018-та година, за кога е најавено излегувањето на албумот “Anywhere”, оваа седмица ја слушаме Rita Ora, на почетокот на секој парен час, на 88,5 Mhz, како Браво Хит No.1, токму со “Anywhere”.


© Radio Bravo - Kumanovo