• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Shawn Mendes – Theres Nothing Holdin Me Back (Браво Хит)

Најновата песна “Theres Nothing Holdin Me Back” на младата ѕвезда Shawn Mendes, само неколку часа по нејзиното објавување минатава недела ги раздрма светските музички топ листи, како и слушателите на Радио Браво, каде што ја имавме како Премиера Хит. Инаку  Mendes кој е во подготовки за новата турнеја е презадоволен од реакциите на публиката, а како резултат на тоа е изборот на Браво Хит за следната седмица. Значи во следните седум дена, на почетокот на секој парен час, на 88,5 Mhz, ќе ја слушаме “Theres Nothing Holdin Me Back”.


© Radio Bravo - Kumanovo