• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Hollywood Undead – California Dreaming (Браво Хит)

Hollywood Undead е американски rap rock band од Los Angeles, California, формиран во 2005-та година. Нивниот последен, четврти албум, Day of the Dead, беше издаден на 31-ви март, 2015-та година, а во моментов, на Радио Браво се актуелни со промотивниот сингл од петтиот албум, “California Dreaming” кој го слушаме од 24-ти јуни, а во следните седум дена, и секојдневно на почетокот на секој парен час. Инаку новиот албум на овие „жестоки“ момчиња ќе го носи името “Five” или пак “V”, а го очекуваме да се појави на 27-ми октомври.


© Radio Bravo - Kumanovo