• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Dean Lewis – Stay Awake (Браво Хит)

Stay Awake“, последниот сингл од дебитантскиот албум “A Place We Knew” на австралианецот Dean Lewis по „премиерата“ во вторникот, од денес како најпосетувана на http://radiobravo.com.mk/category/music/1/ од шестте предлози од изминатава седмица, од денес е официјален Браво Хит No.1 кој ќе можете да го слушате до следната недела на почетокот на секој парен час на програмата на Радио Браво 88,5 ФМ. Во моментов, Dean Lewis е „вистинска ѕвезда што доаѓа“ на светската поп и рок сцена, ако се земе во предвид дека веќе е на американско – европска турнеја која ќе заврши на крајот од април.


© Radio Bravo - Kumanovo