• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Bring Me The Horizon – Parasite Eve (Премиера Хит)

Bring Me The Horizon е музичка група од Велика Британија која негува многу интересен звук. Овој пат се актуелни со нивниот најнов сингл под име Parasite Eve, кој индиректно е посветен на корона вирусот, а името е семено од една хорор јапонска видео игра. Нумерата започнува со краток извадок од една бугарска фолк песна Ерген Деда, а остатокот треба да го слушнете…

© Radio Bravo - Kumanovo