• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Bruce Springsteen – One Minute You’re Here (Браво Хит)

Прв ноемвриски Браво Хит е нумерата One Minute You’re Here на Bruce Springsteen од неговиот 20-ти по ред студиски албум Letter to You кој се појави на пазарот на 23-ти октомври 2020 година. Песната е првата нумера на албумот и првата композиција која излезе како самостоен сингл по неговото излегување.

© Radio Bravo - Kumanovo