• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

BTS – Dynamite (Браво Хит)

Нумерата Dynamite е последниот сингл на корејскиот boy band BTS, воедно и нивниот прв на англиски јазик кој ги сруши сите можни рекорди минатата седмица на платформатаYouTube. Токму оваа песна е нашиот ованеделен Браво Хит.

© Radio Bravo - Kumanovo