• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Camila Cabello – Cry for Me (Премиера Хит)

Cry for Me” е песна на кубанско-американската пејачка Camila Cabello објавена на 4 октомври 2019 година преку издавачките куќи Epic Records и Syco Music. Оваа песна е третиот сингл од предстојниот втор студиски албум на  Camila Cabello кој ке се вика Romance.


© Radio Bravo - Kumanovo