• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Camila Cabello – Living Proof (Премиера Хит)

Living Proof” е песна на кубанско-американската пејачка Camila Cabello од нејзиниот претстоен втор студиски албум Romance, на кој е втора по ред песна. Композицијата е 4-тиот официјален сингл од албумот и е напишана од пејачката, Justin Tranter и Alexandra Tamposi, а продуцирана од Mattman & Robin.


 

© Radio Bravo - Kumanovo