• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Cardi B – Up (Браво Хит)

Up” е песна на американската раперка и актерка Belcalis Marlenis Almánzar, на сцената попозната како Cardi B. Нумерата е објавена на 5 февруари преку издавачката куќа Atlantic Records како втор сингл од предстојниот студиски албум и е напишана лично од Cardi B заедно со Edis Selmani, Jordan Thorpe, Joshua Baker, DJ SwanQo и Sean Island.

© Radio Bravo - Kumanovo