• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

CeeLo Green – Lead Me (Премиера Хит)

Thomas DeCarlo Callaway на музичката јавност попознат како CeeLo Green, конечно по долга пауза го издаде својот нов материјал. Неговиот најнов сингл се вика “Lead Me” и ке биде дел од најновиот албум под име CeeLo Green is… Thomas Callaway. Албумот ке излезе преку издавачките куќи Easy Eye и BMG) и оваа е прв албум на Green во последните 5 години, кој се очекува да излезе на пазарот во јуни од 2020 година.


© Radio Bravo - Kumanovo