• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Celeste – Tonight Tonight (Премиера Хит)

Американската пејачка родена во Велика Британија Celeste Epiphany Waite попозната како Celeste продолжува да го промовира својот дебитански албум Not Your Muse и во исто време со објавувањето на албумот го објави и синглот со нумерата Tonight Tonight, наш Премиера Хит за овој викенд.

© Radio Bravo - Kumanovo