• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Charli XCX & Christine and the Queens – Gone (Премиера Хит)

“Gone” е песна на британската пејачка Charli XCX и француската пејачка Christine and the Queens. На пазарот официјално излезе на 17 јули 2019 година како трет сингл од претстојниот трет студиски албум на Charli XCX, едноставно наречен Charli, кој пак треба да излезе на 13 септември оваа година.


© Radio Bravo - Kumanovo