• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Christina Aguilera Feat. Tini – Suéltame (Браво Хит)

Глобалната суперѕвезда Christina Aguilera работи на својата трилогија, но пак успеа пријатно да ги изненади своите фанови, објавувајки ја песната “Suéltame” во соработка со аргентинската поп пејачка Tini. Нумерата е компонирана од самата Aguilera, како и Tini и Kat Dahlia, а продуценти се Mauricio Rengifo, Andrés Torres, Rafa Arcaute, Federico Vindver и копродуцент Afo Verde.

© Radio Bravo - Kumanovo