• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Christina Aguilera – Haunted Heart (Браво Хит)

  • Christina Aguilera се вклучи во саундтракот за најновиот анимиран филм за најчудното семјство The Addams Family. Песната се вика Haunted Heart и излезе во последната седмица на септември додека премиерата на филмот е закажана за 11 октомври 2019 година.

© Radio Bravo - Kumanovo