• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Christina Aguilera – Somos Nada (Премиера Хит)

Christina Aguilera го објави својот најнов сингл “Somos Nada“. Песната е продолжеток на претходно објавената “Pa Mis Muchachas” и е дел од најновиот студиски албум , кој пак е нејзиниот прв албум на шпански јазик објавен во последните 20 години.

© Radio Bravo - Kumanovo