• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Clean Bandit Feat. Iann Dior- Higher (Премиера Хит)

Британската електронска група од Cambridge, Clean Bandit во која членуваат Grace Chatto и браќата Jack и Luke Patterson отварија соработка со порториканско – американскиот рапер Michael Ian Olmo, познат како Iann Dior и ја снимија заеднички нумерата “Higher“.

© Radio Bravo - Kumanovo