• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Coldplay – Champion Of The World (Премиера Хит)

Групата Coldplay  на 22 ноември 2019 година го објави својот најнов, 8- ми по ред студиски албум под име  Everyday Life. Тоа е двоен албум составен од 2 дела насловени Sunrise и Sunset, па со започнувањето на неговото најавување Chris Martin и колегите издаваат по 2 песни на своите синглови, по еден од секој дел, таа практика продолжува и нивниот најнов сингл е составен од две песни, едната Champion Of The World”, наш денешен Премиера Хит и втората под име  “Daddy”.


© Radio Bravo - Kumanovo