• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Coldplay Feat. Selena Gomez – Let Somebody Go (Премиера Хит)

Let Somebody Go” е 5-тиот сингл од 9-тиот студиски албум на групата Coldplay, Music of the Spheres. Како и неколкуте претходни и оваа нумера е создадена во соработка со друг пејач, односно пејачка, овој пат со Selena Gomez.

© Radio Bravo - Kumanovo