• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Coldplay – Orphans (Премиера Хит)

Orphans” е песна на британската рок група Coldplay од нивниот претстоен осми по ред студиски албум Everyday Life, кој треба да излезе на 22 ноември 2019 година. Песната е објавена на 24 октомври заедно со “Arabesque” и е напишана од членовите на групата, а продуцирана е од The Dream Team.


© Radio Bravo - Kumanovo