• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Conan Gray – Telepath (Премиера Хит)

Telepath” е песна наамериканскиот пејач Conan Gray издадена како трет официјален сингл од неговиот долгоочекуван најнов албум со многу интересно име CG2. Песната излезе на пазарот на 29 октомври, а албумот сеуште не се знае кога.

© Radio Bravo - Kumanovo