• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Cyrillic – Sevda (Браво Хит)

Диџеј дуото од Прилеп Cyrillic го објавија својот најнов сингл под име “Севда”. Тоа  е преработка на песната “Твојте очи Лено мори”, а нумерата и спотот се во продукција на “Sky Eye Entertainment”, текстот и режијата се дело на Зоран Стојановски, додека вокалот го позајми Наташа Малинкова.


© Radio Bravo - Kumanovo