• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

David Bisbal Feat. Carrie Underwood – Tears Of Gold (Браво Хит)

Tears of Gold” е најновиот сингл испеан од две суперѕвезди во своите земји од два различни континента, David Bisbal од Шпанија и победничката на American Idol во 2005-тата Carrie Underwood од САД. Ако на тоа се додаде и дека песната е напишана од Paul Harris (пишува за Kylie Minogue), Matt Schwartz (пишува за Yungblud, Halsey) и Cameron Forbes (за Tyga, Cher Llloyd) и дека продуценти се Andrés Torres и Mauricio Rengifo, продуценти на глобалниот мегахит “Despacito”, тогаш се е јасно.

© Radio Bravo - Kumanovo