• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

David Guetta Feat. Sia – Let’s Love (Премиера Хит)

David Guetta и Sia повторно се здружија и ја снимија и објавија песната Let’s Love, уште еден потенцијален светски хит што најверојатно ке го следи патот на нивните претходни заеднички нумери ‘Titanium’, ‘Flames’, ‘She Wolf’, ‘Bang My Head’.

© Radio Bravo - Kumanovo