• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

David Guetta & Morten Feat. Aloe Blacc – Never Be Alone (Премиера Хит)

David Guetta и Morten издадоа зеднички сингл „ Never Be Alone“, соработка која неизмерно ќе ги електрифицира фестивалските сцени во наредниот период. Гласот на Aloe Blacc е веднаш препознатлив и незаборавен и претставува силен вокален додаток на  хаус звукот што David Guetta и Morten заеднички го создаваат. „Never Be Alone“ е впечатлива композиција што се појавува на тековниот каталог за dance музика што официјално е објавен преку Warner Music/FFRR на 26 јули 2019 година.


© Radio Bravo - Kumanovo