• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Daya – First Time (Премиера Хит)

Grace Martine Tandon на музичката сцена позната како Daya е американска пејачка и текстописец, која ја започна кариерата во 2015 година. Овој месец го објави својот најнов сингл со нумерата First Time, нашиот денешен Премиера Хит.

© Radio Bravo - Kumanovo